Ερυθρός Αστέρας: Κόκκινη γραμμή η μεταγραφή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα λόγω του παρελθόντος του

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

INTIME SPORTS

Η απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έφερε πιο ήπιες αντιδράσεις από αυτές που περίμεναν πολλοί, από τους οργανωμένους φίλους του Ερυθρού Αστέρα. Αυτοί όμως εξήγησαν πως μπαίνει πλέον μια κόκκινη γραμμή.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έγινε ένας από τους λίγους (ελάχιστους) παίκτες, που μπορούν να λένε πως έχουν παίξει τόσο στην Παρτίζαν (2011-’12) όσο και στον Ερυθρό Αστέρα. Οι “διπλοί πράκτορες” στη Σερβία είναι είδος προς εξαφάνιση, ειδικά σε ό,τι αφορά στους γηγενείς αθλητές.

Η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων για τη συμφωνία με τον έμπειρο ψηλό δεν έγινε ακριβώς δεκτή με… ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας, παράλληλα όμως οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα εξήγησαν -μέσω ανακοίνωσης- πως δεν πρόκειται να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Μαζί, ζήτησαν από τη διοίκηση της ομάδας να υιοθετηθεί πλέον η συμφωνία που έχει υπογραφεί εδώ και μια δεκαετία με εκείνη του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί να αποκτηθεί κάποιος γηγενής αθλητής που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της μισητής αντιπάλου. Όσο για τους ξένους; Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν πως “θα εξετάζεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά“.

Απίστευτο κι όμως… σερβικό.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss