ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση για δημιουργία ESHOP

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ. Αυτό ανέφερε σήμερα (8/12) σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Σκάι, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός, θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

Υπενθύμισε δε, σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τις 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί για αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Από τη νέα χρονιά και 2ο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με επιδότηση μέχρι 30.000€ για e-shop

Οι εταιρείες μπορούν να να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό επιχειρείν (ebusiness) και να λάβουν επιδότηση ΕΣΠΑ έως 65% για την ανάπτυξη e-shop, website και για συστήματα ERP, CRM.  Ενημερωθείτε άμεσα για τα ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων ΕΣΠΑ.

Η the Design Agency μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην κατασκευή e-shop με επιδότηση και στην αίτησή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss