Εθνική Νέων: Πρώτη και αήττητη η Ελλάδα στην Elite Round

Εθνική Νέων: Η Ελλάδα απέσπασε 1-1 από την Τσεχία και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της για τα προκριματικά του Euro 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τις νίκες επί της Ελβετίας (2-0) και της Ανδόρας (3-0), πήρε το «Χ» κόντρα στους Τσέχους.
Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και θα παλέψει στην Elite Round για να βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Stade des Arbères» του Μεϊρίν της Ελβετίας, η Εθνική ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε κυρίως με τους Σπυράκο, Κυριόπουλο, Σμυρλή και Κούτσια.
Οι Τσέχοι, όμως, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 64’ με τον Σμίγκα, μετά από ασίστ του Σπατένκα. Οι παίκτες του Τάσου Θέου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75’ με τον Σπυράκο (από πάσα του Τσίκου). Στο άλλο ματς του 1ου Ομίλου, η Ελβετία επικράτησε 2-0 της Ανδόρας.

ΕΛΛΑΔΑ: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης (69’ Γκολφίνος), Κεραμίτσης, Χρήστου, Κούτσιας, Σμυρλής (62’ Τσίκος), Κυριόπουλος (62’ Φίλων), Κωττάς (62’ Νικολάου), Σπυράκος (90’+ Χατζηκυριάκος), Τασιούρας, Αλεξίου.ΤΣΕΧΙΑ: Ντβόρακ, Κούντεκ, Κριτσφαλούσι, Κρέιτσι, Λάμπικ (73’ Κουμπρ), Σάμεκ, Ζάχοβαλ (60’ Άμπρος), Μπέραν (80’ Σλόντσικ), Πούντιλ (73’ Σεβίνσκι), Σπατένκα, Σμίγκα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗΤΤΕΣ

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ

ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ

1

Ελλάδα

3

2

1

6

1

7

2

Τσεχία

3

2

1

7

3

7

3

Ελβετία

3

1

2

4

5

3

4

Ανδόρα

3

0

3

8

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss