Εθνική ομάδα: Με Τζορτζ Πάπας ξεκίνησε για Λετονία και Βέλγιο

Εθνική ομάδα: Την προετοιμασία της για τους αγώνες της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Λετονία στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Παρασκευή (11/11) και το Βέλγιο στην πόλη Μονς, τη Δευτέρα (14/11).
Στην πρώτη προπόνηση το «παρών» έδωσαν 16 παίκτες κι όχι 14, όπως είχε γνωστοποιηθεί αρχικά. Μεταξύ αυτών ήταν κι ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού.

Ο ομογενής γκαρντ είναι ο μόνος παίκτης ομάδας της Euroleague που βρίσκεται στην προετοιμασία από την πρώτη ημέρα. Στην προπόνηση βρέθηκαν κι οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης, οι οποίοι έχουν βοηθητικό ρόλο, ενώ εκτός έμεινε ο Λεωνίδας Κασελάκης, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.
Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Οι παίκτες που ξεκίνησαν την προετοιμασία είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης.
Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss