Ετοιμαστείτε για την δυνατή σειρά Resident Evil στο Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το franchise του Resident Evil επιστρέφει με σειρά για το Netflix στις 14 Ιουλίου και θα βασίζεται περισσότερο στο videogame της Capcom, φυσικά σε παραγωγή της Constantin Films και υπάρχει ένα ακόμα clip.
[embedded content]
H σειρά θα εστιάσει στα όσα συνέβησαν στην Umbrella Corporation πριν αλλά και μετά το ξέσπασμα του ιού, ενώ παράλληλα θα εξετάσει μερικές σκοτεινές πλευρές της και τη νέα παγκόσμια τάξη που προκλήθηκε από τον T-Virus.
Παίζουν οι Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti, Turlough Convery. Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Welcome To New Racoon City” και θα εξελίσσεται η σειρά σε δυο timelines. Πρώτα θα εστιάσει στις 14χρονες αδερφές Jade και Billie Wesker, οι οποίες μετακομιζουν στην νέα Racoon City και ανακαλύπτουν πως κάτι μυστήριο και αρκετά σκοτεινό κρύβεται, που θέτει σε κίνδυνο όλη την άνθρωπότητα.
Από την άλλη και 10 χρόνια αργότερα, ο πληθυσμός της Γης είναι οριακά στα 15 εκατομμύρια, ενώ υπάρχουν πάνω από 6 δισεκατομμύρια τέρατα. Όλοι έχουν μολυνθεί από τον T-virus και η Jade παλεύει κόντρα σε όλα.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss