Eτοιμαστείτε για την ταινία με τον Antonio Banderas που γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H Ελλάδα μέσα σε όλα τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει, μπορεί να έχει μια θετική είδηση μιας και θα γυριστούν σε αυτές ξένες ταινίες, ενώ ήδη έχουν έρθει αρκετές τον τελευταίο χρόνο και πλέον γίνεται μια ακόμα.

Πριν πολύ καιρό στην Θεσσαλονίκη ο Antonio Banderas γύρισε την νέα του ταινία «The Enforcer», ενώ πλέον κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer της. Στην ταινία ένας εκτελεστής ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking και άλλα εγκλήματα που ούτε ο ίδιος του δε θα έπραττε. Μια νεαρή φίλη του προσπαθεί να το σκάσει και ο «εκτελεστής» θα πρέπει να τα ρισκάρει όλα για να σώσει το κορίτσι από την εγκληματική οργάνωση που δούλεψε για ολόκληρή του τη ζωή. Η ταινία θα βγει On Demand στις 23 Σεπτεμβρίου.
[embedded content]
https://www.youtube.com/watch?v=GvKD3g4GL1k
Χαμός είχε γίνει πριν καιρό όταν τον είδε ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί και να τραβά συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο όπως θα δείτε και παρακάτω υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις από την Ενωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – Οπτικοακουστικού Τομέα.
[embedded content]
[embedded content]
Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα μιας και υπάρχουν αντιδράσεις της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – Οπτικοακουστικού Τομέα (Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.T.) σχετικά με το cash rebate και όχι μόνο. Αναλυτικά:
Προς:
– Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κο Κυριάκο Πιερρακάκη– Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΚΟΜΕ, κο Πάνο Κουάνη– Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κο Απόστολο Τζιτζικώστα– Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα Λίνα Μενδώνη– Υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού, κο Νικόλα Γιατρομανωλάκη
ΜΠΙΖΝΕΣ  ΣΤΑ  ΒΑΛΚΑΝΙΑ…
Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε την πρώτη Χολιγουντιανή παρα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss