Ετοιμάζεται κάτι ακόμα πιο επικό για την σειρά Squid Game – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά The Squid Game, για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας θα έχει και δεύτερη σεζόν, η οποία φυσικά θα έχει και νέα πράγματα να δώσει στους θεατές. Όπως αποκάλυψε ο δημιουργός Hwang Dong-hyuk στο E! News ξεκίνησε να φτιάχνει διάγραμμα σχετικά με ένα από τα καινούργια επεισόδια για την δεύτερη σεζόν και θα υπάρχουν τόσο νέα παιχνίδια, όσο και νέοι χαρακτήρες. Είναι ευχαριστημένος από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα και δείχνει καλύτερο απ΄ότι περίμενε. Στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα πράγματα, όπως δήλωσε.

Ωστόσο, αυτό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι και η τρίτη σεζόν (μιας και η σειρά σίγουρα θα ανανεωθεί κι επίσημα), η οποία όπως ανέφερε ο δημιουργός Hwang Dong-hyuk, θα έχει και σταρ του Hollywood. Ο ίδιος μάλιστα (μεταξύ σοβαρού κι αστείου) δήλωσε πως θα προσπαθήσει να πείσει και τον Leonardo DiCaprio να παίξει, μιας και είναι μεγάλος fan της.
Στο Squid Game βλέπουμε τη μίζερη ζωή του Σέονγκ Τζι-Χουν, ο οποίος χρωστάει κοντά 500 εκατομμύρια γουόν σε τοκογλύφους και στο κράτος, ζει με τη μάνα του, της ζητάει χαρτζιλίκι, είναι τζογαδόρος και συνεχίζει να ζει για να μπορεί να βλέπει την κόρη του. Ένα βράδυ, αφού έχει υπογράψει στον τοκογλύφο του ότι εντός ενός μήνα θα αποποιηθεί των οργάνων του σώματος του, εφόσον δεν έχει λεφτά να τον ξεπληρώσει, ο Σέονγκ γίνεται στόχος ενός μέλους μιας άγνωστης ομάδας που στρατολογεί κόσμο για παιχνίδια επιβίωσης. Όλοι όσοι στρατολογούνται, βρίσκονται σε αδιέξοδο και χρωστάνε ως και 1.5 δ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss