Eunice: θεμέλια για βιώσιμες μετακινήσεις στην Ελλάδα – FleetNews

Τα καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Eunice θέτουν τα θεμέλια για καθαρές και βιώσιμες μετακινήσεις στην Ελλάδα.
Ο Όμιλος Eunice, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλής τεχνολογικής αξίας λύσεις στο τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας, συνεργάστηκε με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό Amazon Web Services για την ανάπτυξη των πρώτων φορτιστών EEG-1S-22W ηλεκτρικών οχημάτων στο νησί της Νάξου, στο πλαίσιο του έργου Naxos Smart Island.

To έργο έχει ως σκοπό να αναβαθμίσει αισθητά τη ποιότητα ζωής των κατοίκων μέσα από την ανάπτυξη ενός κυκλώματος τύπου Internet of Things (IoT), και πραγματοποιήθηκε με τη στενή συνεργασία των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου.
Οι φορτιστές της Eunice κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αλλά και των θεσμικών φορέων που συμμετείχαν στη παρουσίαση του έργου, στις 4-5 Οκτωβρίου. Η εγκατάστασή δύο φορτιστών έγινε στο κέντρο της Χώρας του νησιού, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο, ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση κι εύκολη πρόσβαση των οχημάτων κατοίκων και τουριστών. Οι καινοτόμες λύσεις του ομίλου εξασφαλίζουν τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη και κάνουν τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων μια εύκολη υπόθεση, μέσα από μια πλατφόρμα διαχείρισης απολύτως φιλική προς κάθε ενδιαφερόμενο. Εκτός των άλλων, το έργο στη Νάξο σχεδιάζεται εξαρχής με τη λογική του υποδείγματος, εφόσον η ευρύτερη προοπτική του σχεδίου είναι η ένταξη πολλών άλλων ελληνικών περιοχών, νησιωτικών και μη, στην κατηγορία Smart Island/Smart City κ.ο.κ.
Ο τριφασικός φορτιστής EEG-1S-22W αποτελεί μια καθαρά ελληνική πατέντα, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss