Euro 2020: «Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι εκτός κινδύνου» – Μίλησε με τους συμπαίκτες του

Euro 2020: Η λαχτάρα με τον Κρίστιαν Έρικσεν, όπως φαίνεται έλαβε τέλος, καθώς ο παίκτης έχει ανακτήσει τις αισθήσεις και μάλιστα μίλησε με τους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης της Ίντερ κατέρρευσε σε μια ανύποπτη φάση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία.

Οι σκηνές που επικράτησαν προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση για την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε είναι ευχάριστα.

Ο ατζέντης του παίκτη, Μάρτιν Σουτς επικοινώνησε με τον πατέρα του Δανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στο πλευρό του και τον διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου. «Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι εκτός κινδύνου, ο πατέρας του μου το είπε από το νοσοκομείο. Είναι σε θέση να μιλάει» τόνισε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στον ραδιοφωνικό σταθμό NOS, όπου υπογράμμισε ότι αναπνέει κανονικά και μπορεί να μιλήσει με τους γύρω του.

Επίσης, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας, Πέτερ Μέλερ μιλώντας στην τηλεόραση της χώρας ανέφερε ότι ο Έρικσεν είχε επικοινωνία με τους συμπαίκτες, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα γι’ αυτόν. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αποφάσισαν να παίξουν κανονικά τα περίπου 50 αγωνιστικά λεπτά που απομένουν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss