Euro 2020: Ο Σικ τα έβαζε… από παντού! 2-0 η Τσεχία την άστοχη Σκωτία

Euro 2020: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σικ η Τσεχία επικράτησε 2-0 της Σκωτίας στη Γλασκώβη, στο ματς που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική στον Δ’ όμιλο.

Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Σίλχαβι, καθώς πέτυχε και δύο τέρματα. Μάλιστα, το δεύτερο είναι υποψήφιο για κορυφαίο του τουρνουά!

Την ώρα που ο Σικ τα έβαζε ακόμα κι από το κέντρο του γηπέδου, οι γηπεδούχοι μολόνοτι πλησίασαν τις 20 τελικές, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εκπληκτικό Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κι οι δύο ομάδες είχαν τις πρώτες τους ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τη μεγαλύτερη να είναι το σουτ του Ρόμπερτσον στο 32ο λεπτό, όπου ο Βάτσλικ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, οι Τσέχοι ανέβασαν την πίεση τους, βγαίνοντας κυρίως από τα πλάγια και με σέντρες έψαξαν τον Σικ. Σε μια από αυτές, ο επιθετικός της Λεβερκούζεν νίκησε δύο αμυντικούς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 42ο λεπτό.

Η εικόνα του ματς ήταν τελείως διαφορετική μετά την ανάπαυλα, καθώς οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν δημιουργήσει τόσες φάσεις, όσες δεν είχαμε δει σε όλο το πρώτο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν μια… ανάσα από το να σκοράρουν, όταν ο Χέντρι, στο 48′, με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Χέντρι, το έπραξε και μάλιστα από το κέντρο του γηπέδου ο Σικ, ο οποίος με μια απίστευτη γκολάρα έκανε το 2-0! Ουσιαστικά, από εκεί και πέρα η Τσεχία έκανε διαχείριση αποτελέσματος, την ώρα που η Σκωτία τα έπαιξε όλα για όλα. Οι παίκτες του Στιβ Κλαρκ έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Βάτσλικ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss