Euro 2020 – LIVE BLOG: Οι αγώνες της Δευτέρας (14/6)

Euro 2020: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αναμετρήσεων της τέταρτης ημέρας του 16ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Τρεις αναμετρήσεις που προμηνύονταν περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (14.06) το Euro 2020.

Από το 1998 – και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας – είχε να εμφανιστεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης η Σκωτία, ωστόσο, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική στον Δ’ όμιλο αντιμετώπισε την Τσεχία, την οποία παρότι είχε κερδίσει δύο φορές στο Nations League, δεν κατάφερε να σταματήσει. Η Τσεχία επικράτησε 2-0 και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στη διοργάνωση.

Στον αγώνα που ακολούθησε, παρά το γεγονός ότι η Πολωνία είχε στη διάθεσή της το… υπερόπλο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, γνώρισε την ήττα από τη Σλοβακία. Οι παίκτες του Στέφαν Τάρκοβιτς στηριζόμενοι στην εξαιρετική ανασταλτική τους λειτουργία λύγισαν 2-1 τους Πολωνούς, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ισπανία και Σουηδία έχουν συναντηθεί αρκετές φορές εσχάτως – πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους αυτές για την προκριματική φάση του Euro, με τους «φούριας ρόχας» να κερδίζουν 3-0 στη Μαδρίτη και να αποσπούν ισοπαλία 1-1 στη Στοκχόλμη. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι αήττητη εντός έδρας από τον Οκτώβριο του 2018, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό. Ο Μάρκους Μπεργκ κι οι συμπαίκτες του θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα των αντιπάλων τους, για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Σκωτία – Τσεχία (0-2)

Πολωνία – Σλοβακία (1-2)

Ισπανία – Σουηδία (22:00, Σεβίλλη)

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των σημερινών αγώνων του Euro 2020

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss