Euro 2020 – Live Chat: Ελβετία-Τουρκία 2-0

Euro 2020: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το την αναμέτρηση Ελβετία-Τουρκία για τον Α’ όμιλο ανάμεσα στην Ελβετία και την Τουρκία από το Live Chat του Onsports.

Η πρώτη αγωνιστική του Α’ ομίλου του Euro 2020 ολοκληρώνεται απόψε και η Ελβετία με την Τουρκία δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο στους «16».

Το ματς θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και φυσικά ακόμα και με νίκη η κάθε ομάδα θα πρέπει να περιμένει… Η Ιταλία με έξι βαθμούς έχει προκριθεί, η Ουαλία με τέσσερις προς το παρόν έχει καλύτερο απολογισμό γκολ. Είναι στο 3-1, ενώ η Ελβετία στο 1-4. Θα πρέπει δηλαδή να καλυφθεί διαφορά πέντε τερμάτων για την ομάδα του Πέτκοβιτς, αν οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν.

Η Τουρκία φυσικά με 0 βαθμούς σε δύο ματς, δεν μπορεί να ελπίζει στη δεύτερη θέση και είναι σε δεινή θέση. Ο νικητής ουσιαστικά θα περιμένει την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων για να δει αν θα είναι στους καλύτερους τρίτους. Και περισσότερες πιθανότητες φυσικά θα έχει η Ελβετία που αν νικήσει θα πάει στους 4, ενώ η Τουρκία με δική της νίκη θα έχει 3.

Παρακολουθείστε και σχολιάστε την αναμέτρηση Ελβετία-Τουρκία για τον Α’ όμιλο του Euro 2020 από το Live Chat του Onsports…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του Euro 2020

Διαβάστε όλη την επικαιρότητα στο Onsports

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss