Eurobasket 2022: Απειλεί να αποχωρήσει η Τουρκία – Καταγγέλλει επίθεση στον Κορκμάζ

Eurobasket 2022: Η Τουρκία απειλεί να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, καταγγέλλοντας επίθεση στον Φουρκάν Κορκμάζ στα αποδυτήρια, μετά το ματς με τη Γεωργία.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου νίκησε στη δεύτερη παράταση εκείνη του Εργκίν Αταμάν, σε ένα ματς που ήταν γεμάτο ένταση και νεύρα.
Ο Τούρκος προπονητής χρεώθηκε τη μια από τις συνολικά τρεις αποβολές που είχε το ματς, το οποίοι είχε φυσικά και… τρίτο ημίχρονο!

Οι Τούρκοι ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα και κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Συγκεκριμένα, επικαλούμενοι την αψιμαχία Κορκμάζ – Σινάντζε, υποστηρίζουν ότι «κλάπηκαν» 22 δευτερόλεπτα.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν κατήγγειλε ότι ο Κορκμάζ δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια και ζήτησε τα βίντεο από τη FIBA, για να αποδειχθεί τα όσα ανέφερε. Σε περίπτωση, μάλιστα, που δεν γίνει κάτι τέτοιο, απείλησε ότι η Τουρκία θα αποσυρθεί από τη διοργάνωση.

«Καλώ την FIBA να φέρει τις κάμερες και να εξετάσει τον χρόνο λεπτό προς λεπτό. Αν δεν το κάνουν θα αποσυρθούμε από την διοργάνωση. Θα παλέψουμε απέναντι στην ‘γεωργιανή αστυνομία. Θα φέρουν τις κάμερες μπροστά μας να δούμε. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είναι όλο λάθος της FIBA. Υπάρχουν λάθη διαιτησίας στην αναμέτρηση. Δεν μας απασχολεί πως θα το δείτε, δεν γίνεται να πάρετε κάποια πλευρά», τόνισε ο Ονάν.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss