Euroleague: Αναβολή στα ματς της Ζενίτ!

Η Ζενίτ δεν ταξίδεψε στην Ισπανία για τα ματς με Μπασκόνια και Βαλένθια, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού και η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή τους.

Η Ζενίτ έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό δεν ταξίδεψε στην Ισπανία και η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της με τη Μπασκόνια και τη Βαλένθια, εντός της εβδομάδας, στο πλαίσιο της τρίτης και τέταρτης αγωνιστικής, αντίστοιχα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι αγώνες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με Μπασκόνια και Βαλένθια, που είχαν προγραμματιστεί να παίξουν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, για την 3η και 4η αγωνιστική δεν θα πραγματοποιηθούν. Πολλοί παίκτες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχουν διαγνωστεί θετικοί στον COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη λίστα εξουσιοδότησης, ώστε να αγωνιστεί. Έχει ανοίξει μια διαδικασία που θα αξιολογηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία θα λάβει απόφαση προσεχώς, σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2020-21 λόγω του COVID-19».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss