Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη «διαβολοβδομάδα» (photos)

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής

Η «διαβολοβδομάδα» έλαβε τέλος, καθώς ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τις εκπλήξεις να μην λείπουν όπως οι νίκες της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

O Ολυμπιακός με ένα τρίποντο του Άαρον Χάρισον πήρε τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και έκανε το 2/2 στις συνεχόμενες αγωνιστικές δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. 

Επιστροφή στις νίκες για την Αρμάνι, η οποία έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο. Οι Ιταλοί επικράτησαν με 78-70 των Ισπανών, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 3-1 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στην τρίτη ήττα της.

Το σύνολο του Έτορε Μεσίνα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και από το -11 του ημιχρόνου (31-42), εξουδετέρωσε με την άμυνά της τους φιλοξενούμενους, κρατώντας τους στους 28 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, και με πρωταγωνιστές της επίθεσης τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ (25π., 7ασ.), Σέιβον Σιλντς (19π., 7ρ.) πέτυχε την ανατροπή. Από τους Ισπανούς των 17 λαθών ξεχώρισε ο Τρέι Τόμπκινς με 15 πόντους.

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στην Κίμκι των χιλίων προβλημάτων, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη της και δεύτερη διαδοχική. Οι Βάσκοι επικράτησαν άνετα με 77-60 των Ρώσων, υποχρεώνοντας τους στην τέταρτη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πολονάρα (20π., 10ρ.), Γκιεντράιτις (20π.), Ντράγκιτς (15π.) και Βιλντόζα (15π.) οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ από την Κίμκι προσπάθησε Ζάιτσεφ με 17 πόντους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss