Euroleague 2022-2023: Νέα εποχή, μεγάλες προσδοκίες – Όσα πρέπει να ξέρετε για τη σεζόν που ξεκινά

Η ώρα για το μεγάλο ραντεβού του μπάσκετ σε διασυλλογικό επίπεδο έφτασε!

Η Euroleague 2022-2023 είναι προ των πυλών και υπόσχεται να είναι μία από τις πιο απρόβλεπτες και συναρπαστικές σεζόν των τελευταίων ετών. Φίλαθλοι από όλη την Ευρώπη, αλλά και από κάθε γωνιά του πλανήτη περίμεναν αυτή τη στιγμή και θα είναι συντονισμένοι για τους επόμενους 9 μήνες σε μια από τις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός κι ακόμα 16 ομάδες ρίχνονται από το βράδυ της Πέμπτης (6/10) στη μάχη της Ευρωλίγκας, έχοντας στην άκρη του μυαλού τους (άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο) την κατάκτηση της κούπας! Και όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν… κάθε παιχνίδι μετράει.

Η Euroleague έχει μπει πλέον σε μια νέα εποχή και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποτελεί παρελθόν και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα έρχεται για να κάνει πράξη τα «θέλω» των ομάδων για διαφάνεια, συσπείρωση, αξιοποίηση της μεγάλης εμπορικότητας προς όφελος του αθλήματος και των συλλόγων και όχι συγκεκριμένων προσώπων.

Το OnSports ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα και παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τη σεζόν 2022-23. Όλες οι μεταγραφές, τα ρόστερ και οι στόχοι των 18 ανταγωνιστών, το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων, οι αλλαγές των κανονισμών, τα χρήματα για την αγωνιστική πορεία.

Καλωσήρθατε στον φετινό λαβύρινθο της Euroleague!

ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Κάποιες αρκετά σημαντικές τροποποιήσεις στους κανονισμούς ανακοίνωσε η Euroleague, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Αυξημένα θα είναι φέτος τα κέρδη των ομάδων που θα συμμετέχουν στην Euroleague 2022-23, σε σχέση με την περσινή σεζόν, σε ό,τι αφορά στην αγωνιστική τους πορεία. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Euroleague 2022-23 (Δείτε το ΕΔΩ)

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Euroleague 2022-23 (Δείτε το ΕΔΩ)

* Επιμέλεια: Ηλίας Λαλιώτης, κείμενα: Γεράσιμος Λυμπέρης

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss