Euroleague: Συμφωνία με την Ardu Prime

Τη χορηγική συμφωνία με την εταιρεία Ardu Prime ανακοίνωσε η Euroleague

Μια σημαντική συμφωνία ανακοίνωσε η Euroleague με την εταιρεία που ειδικεύεται στον χώρο των financial institutions, Ardu Prime, η οποία γίνεται «συμπαίκτης» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ardu Prime στην οικογένεια της Euroleague Basketball. Σε μια τόσο καινοτόμα και δυναμική αγορά όπως το online trading, ήταν σημαντικό να βρούμε έναν συμπαίκτη με μια εταιρεία που πληροί τα υψηλότερα standards αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Έχουμε από κοινού μαζί με την Ardu Prime τον στόχο να δώσουμε μια νέα εμπειρία στους πελάτες της, όπως άλλωστε κάνει και η Euroleague Basketball κάθε χρόνο», τόνισε ο Chief Business Officer της Ευρωλίγκας, Ρόσερ Κουεράλτο.

«Είναι προνόμιο η συνεργασία μας με δύο μεγάλες διοργανώσεις, την Turkish Airlines Euroleague και το 7DAYS Eurocup. Καθώς επεκτεινόμαστε, μεγαλώνουμε και μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, πιστεύουμε πως αυτή είναι μόνο η έναρξη μιας πετυχημένης συνεργασίας και ότι μαζί θα ενισχύσουμε το brand μας και το αποτύπωμα στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε από τη μεριά του ο CEO της Ardu Prime, Σωτήρης Προμπανάς.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss