Eurovision 2022: Αυτή είναι η συμμετοχή της Κύπρου στη διοργάνωση

Πάρθηκε η τελική απόφαση για την συμμετοχή της Κύπρου στη διοργάνωση τραγουδιού της Eurovision 2022 που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ειδικότερα, η Κύπρος στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα εκπροσωπηθεί από την Ανδρομάχη Δημητροπούλου και το τραγούδι “Ela”.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το “Ela”, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Λίγα λόγια για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου γεννήθηκε το 1995 στο Σίγκεν της Γερμανίας και κατάγεται από τα Λεχαινά της Ηλείας. Σε ηλικία περίπου 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Μετά το σχολείο άρχισε σπουδές Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα.

Παράλληλα, ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι. Το 2015 και σε ηλικία 19 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις της στο «The Voice 2» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Έκτοτε μετρά πολύ σημαντικές συνεργασίες ενώ το τελευταίο της τραγούδι «Βάσανό μου» σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ακούστε το τραγούδι εδώ

Υπενθυμίζεται πως η ελληνική συμμετοχή θα ανακοινωθεί σήμερα Πέμπτη 10/3 μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss