Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/08 έως 13/08: Όλα έχουν ένα τέλος

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και του Ποσειδώνα από του Ιχθύς ξεκινάει η εβδομάδα στις 7 του μήνα, το οποίο γεμίζει την ατμόσφαιρα με ρομαντισμό και μεγάλες προσδοκίες ειδικά για το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί-Αιγόκεροι ) και των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς). Την ίδια ημέρα ωστόσο ο Άρης στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και το 2ο δεκαήμερο των Σταθερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μεγάλες εντάσεις και συγκρούσεις.
Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη συναντά με όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τα Παρορμητικά του 3ου δεκαημέρου έρχονται αντιμέτωπα με μοιραία γεγονότα, χωρισμούς και άλλες συναισθηματικές απώλειες. Στις 11/08, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου και δεν θα λείψουν οι καβγάδες, οι εντάσεις, αλλά και οι ξαφνικοί χωρισμοί και η διάλυση συνεργασιών.
Στις 12 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και οι εκπρόσωποι κυρίως των Σταθερών θα αρχίσουν να νιώθουν σιγά-σιγά την εύνοιά της σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Λίγο μετά ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών και των Μεταβλητών θα έχει αρκετές αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών κινήσεων. Τελευταίο γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, επίσης στις 12 Αυγούστου, που θα φέρει γεγονότα και την ολοκλήρωση καταστάσεων κυρίως για το 2ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Το ενδιαφέρον σου για θέματα, που αφορούν τη δουλειά σου, θα είναι αυξημένο αυτές τις μέρες, ενώ παράλληλα θα καταφέρεις να βρεις λύση σε… Διάβασε περισσότερα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss