Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/07 έως 16/07: Ράβε ξήλωνε

Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ξεκινάει η εβδομάδα και ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις μπορούν να περιμένουν τα 2α δεκαήμερα των Παρορμητικών (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι )και των Σταθερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) ζωδίων.  Στις 13 του μήνα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, η οποία φέρνει εξελίξεις και γεγονότα σε σημαντικούς τομείς της ζωής κυρίως των Παρορμητικών ζωδίων του 3ου δεκαημέρου.  Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόου φέρνει σταθερότητα κι επιτυχία μετά κόπων βέβαια στο 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) και των Σταθερών ζωδίων.
Στις 14 του μήνα, το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο κρύβει ξαφνικές, ευχάριστες ειδήσεις για το 2ο δεκαήμερο των Παρορμητικών και των Σταθερών ζωδίων, ενώ το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς χαλάει πολλά από όσα θα μπορούσαν να πετύχουν όσοι έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων, αφού δημιουργούνται λανθασμένες προσδοκίες που καταλήγουν σε απογοητεύσεις. Τελευταία όψη της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου – Ερμή στον Καρκίνο που προσφέρει στο 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων επικοινωνιακή άνεση, ενώ μπορεί να τους φέρει και πολλές ειδήσεις ή συναντήσεις.
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

ΚΡΙΟΣ ♈
Σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρεις αυτή την εβδομάδα σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και τη δουλειά σου. Ακόμη κι αν στο πρόσφατο… Διάβασε περισσότερα
**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Με πάθος και δυναμισμό ξεκινάς να κυνηγάς τα όνειρά σου και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να γίνουν μία ώρα αρχύτερα πραγματικότητα τα… Διάβασε περισσότερα
ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Μαζεύεις μέσα σου πολύ ένταση αυτές τις μέρες και παράλληλα οι φοβίες και τα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss