Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/09 έως 17/09: Έρωτας ή πόλεμος;

Με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 11 του μήνα ξεκινάει η εβδομάδα. Αυτοί που θα νιώσουν άμεσα την επιρροή του είναι κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο σε ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι). Οι μέρες που θα ακολουθήσουν τους επιφυλάσσουν πολλές παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία, καθυστερήσεις, αναβολές και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει εμπόδια σε σημαντικά θέματα που τους απασχολούν.
Την ίδια ημέρα ο Ήλιος από την Παρθένο τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 2α δεκαήμερα του Μεταβλητού (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) μπορούν να αναμένουν ευχάριστες εξελίξεις και ξαφνικές ευκαιρίες, αλλά και λύσεις στα προβλήματα τους. Στις 16, η Αφροδίτη από την Παρθένο συναντά με όψη τετραγώνου τον Άρη στους Διδύμους και πυροδοτεί εξελίξεις κυρίως στην ερωτική ζωή των Διδύμων, των Παρθένων, των Τοξοτών και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Το πάθος και ο έρωτας κυριαρχούν και εάν δεν χαθεί ο έλεγχος, τότε μπορούν να περιμένουν πως θα ζήσουν μοναδικές στιγμές με το άλλο τους μισό, αλλιώς μάλλον θα αποχαιρετήσουν τον/την αγαπημένο/η τους. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μόνο απογοήτευση και ματαίωση μπορεί να φέρει στο 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών. Ίσως να μπορέσουν να μετριάσουν την πίκρα τους, εάν εκ των προτέρων δεν τρέφουν μεγάλες προσδοκίες και κάνουν πολύ μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις.
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

ΚΡΙΟΣ ♈
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτές τις μέρες προκειμένου να τις επανε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss