Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/08 έως 20/08: Άλλοι πικραίνονται κι άλλοι γλυκαίνονται

Δύσκολα ξεκινάει η εβδομάδα για το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) με την αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 14 του μήνα. Πίεση, περιορισμούς, στερήσεις και απομακρύνσεις/χωρισμούς μπορεί να φέρει αυτή η όψη. Στις 15, ο Άρης από τον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και υπόσχεται να φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή όσων ανήκουν στα 3α δεκαήμερα των Σταθερών και Παρορμητικών (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι) ζωδίων.
Χαρούμενες εκπλήξεις και ξαφνικές καλές ειδήσεις ή συναντήσεις μπορούν να περιμένει όποιος/α ανήκει στο 2ο δεκαήμερο των Σταθερών και των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς), λόγω του τριγώνου που κλείνει ο Ερμής από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18. Οι πιο τυχεροί της εβδομάδας είναι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο σε ζώδια του Σταθερού ή του Παρορμητικού σταυρού, αφού η Αφροδίτη από τον Λέοντα συναντά τον Δία στον Κριό με όψη τριγώνου και σκορπίζουν απλόχερα ευκαιρίες για έρωτα, χρήματα, καλοπέραση, αλλά και προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.
Την τελευταία μέρα, στις 20/08, ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει για περίπου έξι μήνες, μέχρι και τις 25/03/2023, λόγω της ανάδρομης πορείας του. Από τη νέα του θέση θα πυροδοτήσει καταστάσεις και εξελίξεις κυρίως σε σημαντικούς τομείς της ζωής των Μεταβλητών ζωδίων.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Η τύχη σου χαμογελάει αυτή την εβδομάδα και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα και τη δημιουργία. Θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες να… Διάβασε περισσότερα

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Ήρεμες κι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss