Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/09 έως 24/09: Στάχτη στα μάτια

Την επιπολαιότητα και τις μεγάλες, αλλά κούφιες υποσχέσεις που φέρνει η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στον Κριό στις 18/09 θα πρέπει να διαχειριστούν κυρίως τα Μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου (Δίδυμοι – Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς), τα οποία μπορούν να παίξουν τόσο το ρόλο του θύτη, όσο και του θύματος. Στις 19 του μήνα, ο Ήλιος από την Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και κυρίως τα Μεταβλητά και τα Παρορμητικά (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί-Αιγόκεροι) θα βρουν λύσεις σε προβλήματα που τους απασχολούν, χάρη σε πληροφορίες και σημαντικές λεπτομέρειες που τους αποκαλύπτονται.
Στις 20/09, τα Σταθερά (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) και τα Μεταβλητά κυρίως του 2ου δεκαημέρου επηρεάζονται από το τρίγωνο της Αφροδίτης, που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές καλές εξελίξεις, ειδικά σε ζητήματα καρδιάς ή οικονομικά θέματα. Στις 23 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και σχεδόν αμέσως σχηματίζει μία όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή.
Τα Παρορμητικά του 1ου δεκαημέρου θα έχουν συναντήσεις και επικοινωνίες με πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και συζητήσεις που μπορεί να δώσουν λύσεις σε ανάλογα ζητήματα. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει και πάλι λόγω της αναδρομής του στην Παρθένο, επηρεάζοντας πλέον περισσότερο τα Μεταβλητά των τελευταίων ημερών. Τελευταία όψη της εβδομάδας στις 24/09 είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που φέρνει μεγάλες εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στο 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Δύσκολη θα είναι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, αφού κάθε φορά που προσπαθούν να σου μιλήσουν για… Διάβασε περισσότερα

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss