Evil Eye Nails! Τώρα θα διώχνεις το κακό το μάτι δείχνοντας απλώς το μανικιούρ σου

Ψάχνεις για ένα μοναδικό και μοντέρνο σχέδιο νυχιών για να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι; Αν ναι, δοκιμάστε τα νύχια Evil Eye για να «διώξεις» τα άσχημα vibes…μακριά. Αν είσαι ενεργή στα social media, τότε πρέπει να έχεις συναντήσει αρκετές φορές σε προτάσεις και μη, το «κακό μάτι» που εμφανίζεται σε διάφορους λογαριασμούς ως emoji, γραφικά, βίντεο κ.λπ. Έχει επίσης κάνει μεγάλο χαμό σε διάφορες fashion items, όπως κοσμήματα, μενταγιόν, ρούχα ακόμη και παπούτσια.
Αλλά μην ψαρώνεις! Μην αφήσεις το τρομακτικό όνομα να σε ξεγελάσει. Το Evil Eye, είναι κάθε άλλο, παρά αυτό! Το διάσημο «Evil Eye», προέρχεται από την πεποίθηση ότι όταν κάποιος επιτυγχάνει ή καταφέρνει κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή του, υπάρχει πάντα ένα άλλο άτομο που ζηλεύει αυτήν την επιτυχία και ως εκ τούτου έχει την πρόθεση να τη… χαλάσει.

Φράουλες: Το πιο γλυκό φρούτο της εποχής μπορεί να γίνει και τέλειο nail art – 10 για να διαλέξεις
Τα Evil Eye nail art είναι το μανικιούρ που… θα λατρέψεις!
Εδώ έρχεται το φυλαχτό, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διώχνει το γνωστό σε όλες μας… κακό μάτι. Δε γίνεται να μην έχεις ακούσει έστω και μία φορά από τη γιαγιά σου όταν έχεις τρομερό πονοκέφαλο ότι φταίει το κακό το μάτι ή ότι σε μάτιασαν (το ακούω συνέχεια προσωπικά και ξεκινάει το γνωστό ξεμάτιασμα)!

Το κακό μάτι θυμίζει κανονικό ματάκι και βρίσκεται μέσα σε έναν κύκλο χρώματος cobalt blue. 

@melkristinaa ?? on trend evil eye nails #evileye #evileyes #nail #naildesign #nailart #nailtransformation #cute ♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) – Ashnikko

Θα διώχνεις το κακό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss