Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του EUC

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει τρία εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα.

Τα τελευταία χρόνια η εξ αποστάσεως εκπαίδευση κερδίζει συνεχώς έδαφος και όπως όλα δείχνουν, έχει αρχίσει να εδραιώνεται όλο και περισσότερο βασιζόμενη στην αρχή της ευελιξίας, προωθώντας ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και διευκολύνοντας την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο.
Η αλήθεια είναι πως η ευελιξία που προσφέρουν οι εξ αποστάσεως σπουδές, σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους πάνω σε έναν τομέα, αποτελεί το ζητούμενο στις μέρες μας, ένα στοιχείο που ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει καινοτόμα προγράμματα, τόσο σε πτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Νομικής Σχολής του EUC έγκειται στο διδακτικό προσωπικό που απαρτίζεται από Νομικούς υψηλού κύρους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, Σπύρος Φλογαΐτης, Λεωνίδας Κοτσαλής κ.α. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι Καθηγητές της Νομικής Σχολής απαρτίζουν τη διαπραγματευτική ομάδα της κυπριακής κυβέρνησης για την επίλυση του Κυπριακού (όπως ο αναπληρωτής καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Κωνσταντίνος Τσιμάρας) ή εμπειρογνώμονες της Κομισιόν για τη χάραξη των νέων πολιτικών στο πεδίο των διαδικτυακών πλατφόρμων (όπως η επίκουρη καθηγήτρια Χριστιάνα Μάρκου).
Δίπλα σε αυτούς τους εγνωσμένης αξίας ακαδημαϊκούς, αλλά και τους υπόλοιπους έγκριτους καθηγητές της Νομικής Σχολής, είναι βέβαιο ότι θα γαλουχηθούν οι επόμενοι επιστήμονες και επαγγελματίες της Νομικής Επιστήμης, οι οποίοι είναι decision-makers και αυτοί που θα διαμορφώσουν το νομικό πλαίσιο της χώρας μας και θα κληθούν να στελεχώσουν αυριανές θέσεις ευθύνης.

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, προσφέρει τρία εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την εμπειρία κορυφαίων επαγγελματιών – καθηγητών του χώρου.
Ποινικό δίκαιο
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ποινικό Δίκαιο παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις, ενώ εμβαθύνει περαιτέρω στον …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss