Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου με τη συμπεριφορά των κριτών στο GNTM – «Είδα βία»

Σε κάποιους το GNTM αφήνει μια γλυκιά γεύση και σε άλλους μια πιο πικρή… Η πρώην κόουτς Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε για τη συμπεριφορά της φετινής κριτικής επιτροπής

Το GNTM ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε για αυτή την εβδομάδα. Την επόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται νέο επεισόδιο με περισσότερες audutions.
Όπως ήταν φυσικό οι νέοι κριτές και τα μοντέλα δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τις εκπομπές. Ειδικότερα η συμπεριφορά των κριτών τη φετινή χρονιά έχει σχολιαστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς οι εντάσεις είναι περισσότερες από όσες ίσως να αναμέναμε.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», ως πρώην κόουτς στο ριάλιτι μόδας δεν μπορούσε να μην τοποθετηθεί. Έτσι το πρωί της Τετάρτης 21/9 είπε τη γνώμη της για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής και τελικά μόνο θετικά δεν ήταν τα όσα είχε να δηλώσει.

«Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω»

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο, είναι πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει. Για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying στην τηλεόραση. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει αυτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss