Έξαλλη η Γωγώ Γαρυφάλλου με την ατάκα του Χάρη Χριστόπουλου για τα κιλά της ενώ είναι έγκυος

«Φωτιές» άναψε το άκομψο σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου στον «αέρα» του Happy Day για τα κιλά της Γωγώς Γαρυφάλλου. Το γνωστό σε όλους «Γωγουλίνι» διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. Μετά την προβολή του βίντεο, ο γνωστός φωτογράφος που φέτος είναι το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είπε: «Τώρα, είδες που τρώει, έχει γίνει… χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι».

Η ατάκα του έκανε έξαλλη την Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία μίλησε σχετικά στην εκπομπή «Μεσημέρι YES».

«Με αποκάλεσε “χοντρουλίνι”, εγώ το θεωρώ ντροπή… Όταν μια γυναίκα διανύει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το να περιμένει το παιδάκι της, να την αποκαλείς “χοντρουλίνι”. Δεν είναι κιλά που τα πήρα από φαγητό, είναι της μπεμπούλας μου. Θεωρώ ότι πρέπει να μου πει ένα συγγνώμη γιατί το χιούμορ του ήταν κρύο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κι εγώ αυτό που έγραψα ήταν ότι… κύριε Χριστόπουλε σας ενημερώνω ότι μία γυναίκα πέντε μηνών έγκυος δεν την αποκαλείς “χοντρουλίνι”… Ντροπή σου, για κανένα Game of Love είσαι. Άνθρωποι που βγαίνουν στα πάνελ ας προσέχουν πώς μιλάνε όταν πρόκειται για μία εγκυμοσύνη, για μια μελλοντική μανούλα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss