Εξελίξεις με το sequel του Flash πριν καν βγει η πρώτη ταινία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η ταινία Flash με τον Ezra Miller μένει σταθερή από την Warner Bros. στις 23 Ιουνίου 2023 και μένει να δούμε αν ισχύουν όσα είχαν γραφτεί πρόσφατα. Ωστόσο, πριν καν κυκλοφορήσει, έχουμε εξελίξεις με τo sequel της. Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter το σενάριο είναι γραμμένο ήδη από τον David Leslie Johnson-McGoldrick, που είναι σχετικός με το είδος μιας και έχει επιμεληθεί το σενάριο για το Aquaman and the Lost Kingdom. Λεπτομέρειες φυσικά δεν υπάρχουν, ωστόσο ανάλογα φυσικά και με την πορεία του Flash θα έχουμε και συνέχεια στο franchise.

Όπως είχαμε αναφέρει, μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει χαμός με τον Ezra Miller, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν θα αντικατασταθεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την Warner Bros. στην τρέχουσα ταινία, μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο ρίσκο αυτή τη στιγμή, καθώς η παραγωγή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Mετά και τις νέες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό, υπάρχουν σύμφωνα με το Hollywood Reporter 3 σενάρια για την ταινία. Το πρώτο είναι το πιο αισιόδοξο, δηλαδή να βγει κανονικά η ταινία και ο Miller να βοηθηθεί από ειδικούς για την συμπεριφορά του ή και να μιλήσει ανοιχτά για αυτή.  Το δεύτερο είναι να αγνοηθεί πλήρως ο Miller στο κομμάτι του μαρκετινγκ και γενικότερα, με αποτέλεσμα μόνο να βγει η ταινία κανονικά όπως είναι και να… εξαφανιστεί από τα υπόλοιπα. Το τελευταίο και πιο οδυνηρό είναι να ακυρωθεί η ταινία, μιας και συμμετέχει ο Miller σε όλες τις σκηνές, ωστόσο έχει κοστίσει 200 εκ. δολάρια, συνεπώς είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλα τα είχαν στην Warner, μετά την ακύρωση-έκπληξη για την ταινία Batgirl, και το μπάχαλο με το HBO Max, έχουν κι αυτό.
Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως για τον Ezra Miller μετά το τέλος της ταινίας δεν θα ξαναδούμε τον συγκεκριμένο ηθοποιό στον ρόλο, καθώς έχει φτάσει ο… κόμπος στο χτένι. Τα απανωτά παραστρατήματα του και γενικότερα η κακή του εικόνα, σύμφωνα με το Deadline θα τον κάνουν να αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Η Warner Bros. Discovery και συγκεκριμένα ο επικεφαλής David Zaslav βλέπει τα 200 εκατ. δολάρια του budget για την ταινία να είναι στον… αέρα, αλλά δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αλλάξει και πολλά. Συνεπώς όταν τελειώσει η παραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας, ο Miller είναι δεδομένο πως δεν θα ανήκει πια στο DCEU και ο προβληματικός του χαρακτήρας θα φέρει άλλον ηθοποιό στην θέση του. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss