Έξυπνες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων τον χειμώνα

Τι μπορούμε να κάνουμε, για να απολαμβάνουμε μία καλύτερη ζωή αυτόν τον χειμώνα;

Η έντονη καθημερινότητά μας και οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, κάνουν ακόμη πιο έντονες τις ανάγκες που έχουμε στο σπίτι, με την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων να αποτελούν τώρα βασικά μας ζητούμενα. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να απολαμβάνουμε μία καλύτερη ζωή αυτόν τον χειμώνα; Η απάντηση βρίσκεται στις έξυπνες τεχνολογίες, στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε. Και στην πλούσια γκάμα της LG θα βρούμε ακριβώς τις συσκευές που χρειαζόμαστε και οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.
Διότι και αυτόν τον χειμώνα, η LG φροντίζει να είναι δίπλα μας και να μας παρέχει έξυπνες λύσεις για όλο το σπίτι, σε ό,τι αφορά όχι μόνο στη θέρμανση, αλλά και στη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών, ώστε να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, θα μάθετε περισσότερα για τις έξυπνες αυτές συσκευές που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας.

Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος με αντλίες θερμότητας THERMA V
Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μειώσετε τους λογαριασμούς θέρμανσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωριστείτε τη ζεστασιά και την cozy ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, ακόμη και τις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες; Τώρα έχετε αυτήν τη δυνατότητα με την ανανεώσιμη λύση οικιακής θέρμανσης που σας προσφέρει η LG. Ο λόγος για τις αντλίες θερμότητας αέρα και νερού, THERMA V.

Τι είναι οι συγκεκριμένες αντλίες; Οι αντλίες θερμότητας THERMA V, λοιπόν, αντικαθιστούν τους λέβητες αερίου με βιώσιμη τεχνολογία αντλιών θερμότητας, παράγοντας έως και τέσσερις φορές περισσότερη θερμική ενέργεια από όση ηλεκτρική ενέργεια χρειάζονται για να λειτουργήσουν (1).

Συνδυάζοντας 25% ηλεκτρικής ενέργειας και 75% θερμότητας εξωτερικού αέρα, αποτελούν μια εξαιρετική λύση οικιακής θέρμανσης χαμηλών εκπομπών άνθρακα, που θερμαίνει αποτελεσματικά το σπίτι και μας εξασφαλίζει ζεστό νερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss