Εύα Καϊλή: Το έγγραφο ντοκουμέντο που την «καίει»

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που αφορά την πολύκροτη υπόθεση Qatar Gate με «πρόσωπο κλειδί» την Εύα Καϊλή.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω έγγραφο αφορά ψηφοφορία και προέρχεται από την επιτροπή Libe του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία η Εύα Καϊλή δεν είναι μέλος, ωστόσο συμμετείχε στην διαδικασία ψήφισης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, την περίοδο που η Εύα Καϊλή είχε ψηφίσει στην συγκεκριμένη επιτροπή, την ίδια περίοδο έκανε και την δήλωση που την «έκαψε» πως το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, η απορία των ευρωβουλευτών της επιτροπής ήταν μεγάλη αναφορικά με την παρουσία της κας Καϊλή και μάλιστα επισημαίνουν πως η ίδια καθόταν στα πίσω έδρανα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.
Στο τέλος της διαδικασίας υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν της κας Καϊλή, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα προκειμένου να μην εκτεθεί δημοσίως δήλωσε πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία εν τέλει απέσυρε τη δική της ψήφο.

Διαβάστε επίσης:
Δημητρακόπουλος: Τα λεφτά δεν είναι της Εύας Καϊλή – Τα πήγε σπίτι ο σύζυγός της
Δημήτρης Παπαδάκης: Η μαρτυρία για τον τσακωμό Καϊλή – Ανδρουλάκη με αφορμή το Κατάρ
Βild: «Η ατιμασμένη Εύα με το μήλο της διαφθοράς»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss