Ευελιξία και κομψότητα με τη νέα σειρά V5 της AOC

Η εξειδικευμένη στις οθόνες AOC, ανακοινώνει τις νέες οθόνες της σειράς V5, ιδανικές για οικιακούς χρήστες ή μαθητές που θέλουν να αναβαθμίσουν την οθόνη του οικιακού τους γραφείου με στιλ: Τα μοντέλα της σειράς V5, 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο προσφέρουν μια λεπτεπίλεπτη, κομψή οθόνη με ελάχιστο περιθώριο στο κάτω μέρος και προηγμένα χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα USB-C με παροχή ισχύος 65W. Με αναλύσεις Full HD και QHD και μεγέθη κυμαινόμενα από 24″/60. 4 εκ. (24V5C, 24V5CE) έως 27″/68. 6 εκ. (27V5C, 27V5CE, Q27V5C), καθώς και μέχρι 31. 5″/80 εκ. Q32V5CE, τα πρώτα έξι μοντέλα της σειράς V5 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2022. 

Ένα φρέσκο design
Σε μια εποχή που η τηλεργασία ήρθε για να μείνει, πολλοί έχουν αποδεχτεί ότι η εργασία με μια περιορισμένη οθόνη laptop δεν είναι ούτε μια υγιής, ούτε μια άνετη λύση. Για αυτό το λόγο, ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος εργασίας με μια επιτραπέζια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι, είναι απαραίτητος σε πολλά σπίτια. Ωστόσο, μια ογκώδης οθόνη σε συνδυασμό με την ακαταστασία που δημιουργούν τα καλώδια, συχνά υποβαθμίζουν την εικόνα ενός κομψού οικιακού περιβάλλοντος, επηρεάζοντας ορισμένες πτυχές του εσωτερικού design και της ατμόσφαιρας. 

Τώρα, η σειρά V5 είναι εδώ για να βελτιώσει οποιοδήποτε εξοπλισμό οικιακού γραφείου. Η εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή αλλά όσο το δυνατόν πιο λιτή: Διατίθεται σε μαύρο χρώμα με πλαίσιο 3 πλευρών χωρίς περιθώρια και με ένα πολύ στενό στο κάτω μέρος και μια εξαιρετικά λεπτή βάση (12,1 χιλ.), που περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο ύψος (V5C) ή απλούστερες επιλογές (V5CE) με λειτουργία κλίσης. Τα μοντέλα V5C προσφέρουν ρύθμιση ύψους 130 χιλ. κλίσης, οριζόντιας και κάθετης (90°) περιστροφής για εργονομική χρήση είτε σε χώρους εργασίας είτε σε χώρους ψυχαγωγίας.
V for Versatile – Ευελιξία

Η ευελιξία είναι ο πυρήνας της σειράς V5: Όλα τα μοντέλα διαθέτουν διανομέα USB 3.2 τεσσάρων θυρών και σύνδεση USB-C με παροχή ισχύο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss