Ευφυής, μανιακός με την καθαριότητα και βαθυτατα μοναχικός φέτος ο Γιώργος Χρυσοστόμου

“Ενα παιχνίδι με τη μοναξιά” χαρακτηρίζει το νέο θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο γοητευτικός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, και το οποίο  κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το “Μute” ένα one man’s show στο οποίο ο ηθοποιος παίζει μόνος του πάνω σε μια σκαλωσιά.

To έργο αποτυπώνει την μοναχική καθημερινότητα ενός άντρα  που μένει σε πολυκατοικία και που δεν επικοινωνεί με τη φωνή του αλλά μέσω της μουσικής.  Απαντάει στο ερώτημα   “τι κάνει κανείς όταν είναι μόνος του στο σπίτι”.

“Υπάρχουν τρία είδη μοναξιάς”, ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός σε  συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα. “Αυτό που επιλέγεις, αυτό που σε επιλέγει όταν σε αφήνουν οι αλλοι και το αναπόφευκτο που είναι ο θάνατος”.

“Ευχομαι να έχει θεατές η παράσταση, διαφορετικά θα ισχύει η παράσταση αν δεν την δει κανείς!” είπε ευφυολογώντας ο  Γιώργος Χρυσοστόμου.

Παράληλλα περιέγραψε την καθημερινή του ιεροτελεστία η οποία διαρκεί 44 λεπτά ακριβώς, όπου στρώνει το κρεβάτι του και ξεσκονίζει το σπίτι  του. “Εχω τελειώσει με τη δουλειά στην νύχτα”, είπε “και αυτό με έχει αλλάξει 180 μοίρες”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss