Ευγενία Μανωλίδου: «Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν είναι μέσα στα σχέδια μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε, μετά από τέσσερα χρόνια, η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή «Love It» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Σ’ αυτή της τη συνέντευξη, η σύζυγος του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, αποκάλυψε την επιθυμία της να φύγει μόνιμα για το εξωτερικό με την οικογένειά της, ενώ επίσης, μίλησε και για το μέλλον της στην τηλεόραση.

«Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνι»

Αρχικά λοιπόν, η Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Το 2016 ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Γιατί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνι».

«Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη»

Και εξήγησε: «Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου. Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του».

«Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις. Εκεί κρίνεται η δουλειά σου», συμπλήρωσε.

«Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα»

Και αμέσως μετά δήλωσε: «Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα. Δεν γίνεται , είναι κάτι που χρειάζεται την αμέριστη σου προσοχή και συγκέντρωση και δουλειά συνεχώς».

«Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση»

Η Ευγενία Μανωλίδου τόνισε: «Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα».

«Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση»

«Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση», κατέληξε η Ευγενία Μανωλίδου.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss