Ευγενία Σαμαρά: «Δεν με απασχόλησε ποτέ ότι ήμουν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα»

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή ενώ έκανε και μια μικρή αναφορά στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που ήταν μέλος της στο παρελθόν.

H Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στην τηλεόραση του Alpha με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ «Σασμός» αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην τηλεοπτική της Στέλλα όσο και σε όσα φανταζόταν για εκείνη στην ηλικία των 35 ετών.
Η Ευγενία Σαμαρά εξομολογήθηκε πως «στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι, ή ότι είναι μακριά αλλά στα 35 ποια είμαι, πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Και δεν είμαι».

«Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν «γιατί δεν κάνετε παιδιά;», είναι κάπως άβολο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν. Αν πάω στη Θεσσαλονίκη και δω τους δικούς μου, μπορεί να με ρωτήσουν για το επόμενο βήμα. Εντάξει γελάω», πρόσθεσε.

«Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα που έχουν να κάνουν με το να είμαι σωστή όπως το ότι έχω αργήσει 10 λεπτά, ότι είπα κάτι και μήπως ο άλλος το πήρε αλλιώς» πρόσθεσε σε άλλο της συνέντευξής της στον Alpha.

«Δεν με απασχόλησε ποτέ ότι ήμουν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα. Ήταν κάτι που χάρηκα, πέρασα πολύ ωραία και it’s ok» πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss