Εύη GNTM: Η δημόσια απάντηση στη Ναταλία Γερμανού που την είπε αντιπαθητική

Μετά την επίσκεψη της Στη Φωλιά των Κου Κου,  η Εύη Ιωαννίδου απάντησε στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του twitter σχετικά με την συμμετοχή της στο GNTM και για την αποχώρηση της. Τοποθετήθηκε απέναντι σε συγκεκριμένες παίκτριες του GNTM όπως η Άννα Αμανατίδου και η Έλντα και μάλιστα για τη δεύτερη δήλωσε:

«Η Έλντα είναι ό,τι την συμφέρει. Δεν της αρέσει η αυστηρή και η αρνητική κριτική. Οπότε τα έβαλε με την Εβελίνα επειδή μίλησε μαζί μου. Η Έλντα νομίζω ότι σκαρφίζεται πράγματα μόνη της και το ότι εγώ τη ρώτησα για τους followers όταν μπήκε στο σπίτι είναι ψέματα. Κάναμε συζήτηση και τη δεύτερη μέρα έγινε πάνω στην συζήτηση. Μάλλον θέλει να μας βγάλει κακές χωρίς λόγο.»

«Άδικες με εμένα χωρίς να με ξέρουν ήταν η Καζαριάν, που είπε τόσα μαζί μου χωρίς να με γνωρίζει και σκαρφίζεται και πράγματα από το μυαλό της η τύπισσα. Ότι θέλω να γίνω παρουσιάστρια, πότε το είπα αυτό;», σχολίασε η Εύη Ιωαννίδου.

Ανάμεσα στα tweets που την αφορούσαν και αυτά από τη Ναταλία Γερμανού.

«Ναταλία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πέρα του ότι είσαι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια για εμένα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη και τα βλέπω όλα να ξέρεις», είπε αρχικά η Εύη Ιωαννίδου βλέποντας το tweet της παρουσιάστριας για την αποχώρηση της ανήμερα των γενεθλίων της.

https://www.youtube.com/watch?v=w9LCwuhWUNs

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss