Εύβοια: Τάμπλετ στους καλύτερους μαθητές της χρονιάς δίνει ιερέας

Ιερό ευχέλαιο , μοίρασμα σχολικών ειδών και τάξιμο 2 τάμπλετ στους καλύτερους μαθητές στο τέλος της χρονιάς στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας στην Εύβοια.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές το απόγευμα της Τετάρτης στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας Ευβοίας που τελέστηκε το ιερό ευχέλαιο προς ίαση των παιδιών.
Το ιερό ευχέλαιο τέλεσε ο πάτερ Δημητριος Αργύρης Σακελλάριος εφημέριος του ιερού ναού με τη συμμετοχή πολλών παιδιών της ενορίας αλλά και των περιχώρων καθώς επίσης και την παρουσία του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αμαρύνθου κ. Κωνσταντίνου Ζαχαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, αφού μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά σχολικά είδη και κέρασμα ο εφημέριος του ιερού ναού καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμαρυνθίων υποσχέθηκαν δύο τάμπλετ στα παιδιά που θα πάρουν τον καλύτερο βαθμό στο τέλος του χρόνου.
Ο εφημέριος του ιερού ναού εξήγησε το ιερό ευχέλαιο και τη σημασία πού έχει ενώ στο τέλος ευχαρίστησε τα παιδιά καθώς επίσης και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην όμορφη και ευλογημένη συνάντηση.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss