Εύβοια: Ξεκινά χορήγηση ενίσχυσης στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί το ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης που έχει καταρτίσει για την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια», ανέφερε ο Χρ. Τριαντόπουλος.

Δημοσιεύτηκε την περασμένη Δευτέρα η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις μεταποίησης, συσκευασίας-αποθήκευσης και εμπορίας σύκων οι οποίες υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες που επιτάθηκαν από τις πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της χώρας το καλοκαίρι του 2021, στους Δήμους Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού (ΦΕΚ Β’ 6324/13.12.2022). Με αφορμή την δημοσίευση της απόφασης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε:
«Η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί το ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης που έχει καταρτίσει για την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια. Προς αυτή την κατεύθυνση, δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις μεταποίησης, συσκευασίας – αποθήκευσης και εμπορίας σύκων της Βόρειας Εύβοιας πο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss