«F@@kTrump»: O Ντε Ντίρο «τα χώνει» στον Τραμπ

Η αντιπάθεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον διάσημη παγκοσμίως, αφού ο ηθοποιός έχει με κάθε ευκαιρία εκφράζει την περιφρόνησή του για το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου και για όλα όσα αντιπροσωπεύει.

https://www.youtube.com/watch?v=9CqchDo467M

Η παραπάνω σκηνή εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ώρες στη σκηνή των βραβείων Tony αποτελεί σίγουρα την πιο «ηχηρή» διαμαρτυρία του Χολιγουντιανού σταρ μέχρι στιγμής, αφού ο Ντε Νίρο δεν δίστασε να σταθεί στη σκηνή μπροστά σε χιλιάδες κόσμου και τηλεθεατών και να πει τι πραγματικά πιστεύει για τον Τραμπ. Η πρώτη φράση που βγήκε από το στόμα του 74χρονου όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει τον Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν: «Θέλω να σας πω ένα πράγμα. Να πάει να γ@@..θεί ο Τραμπ».

Μάλιστα δε δίστασε να την επαναλάβει λέγοντας: «Δεν ισχύει πια το σύνθημα “κάτω ο Τραμπ”. Να πάει να γ@@..θεί ο Τραμπ!».

Το CBS που μεταδίδει τα βραβεία φρόντισε φυσικά να λογοκρίνει τον ηθοποιό, κλείνοντας τα μικρόφωνα στα σημεία όπου ειπώθηκαν οι βωμολοχίες, αλλά το κλιπ εμφανίστηκε και είναι ήδη viral στο διαδίκτυο.

Καλωσορίζοντας τον Σπρίνγκστιν στην σκηνή, ο Ντε Νίρο πρόσθεσε: «Σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, πρέπει να μαχόμαστε συνεχώς για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στη διακυβέρνηση. Κι ένας θεός ξέρει πόσο τα χρειαζόμαστε όλα αυτά τώρα». Στα λόγια αυτά αρκετοί από τους θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss