F/W 2020-21: Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας μας δείχνουν τα στυλ φούστας που θα φοράμε φέτος

Αν έχεις βιαστεί να «ξεγράψεις» τα σχέδια με ιριδισμούς και μεταλλικές αποχρώσεις, ίσως τώρα αναθεωρήσεις.

Aν και ζούμε μία περίοδο που όλα στη μόδα τείνουν στο να υπεραπλουστευτούν, υπάρχουν μερικές «σταθερές» θηλυκότητας και κομψότητας που πάντα θα θέλουμε να βλέπουμε στην γκαρνταρόμπας μας. Είτε υπάρχει πανδημία, είτε εξαλειφθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Μία από αυτές είναι οι φούστες, σε όλα τα μήκη και τα στυλ.

Sexy mini για το βράδυ, ladylike midi για το γραφείο, ρομαντικές πλισέ και άνετες πλεκτές για μία casual βόλτα στην πόλη, οι φούστες συνεχίζουν να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στα καθημερινά μας σύνολα και αυτό το φθινόπωρο και οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη έχουν ορίσει τα trends που θα πρωταγωνιστήσουν στον σχεδιασμό αυτού του αγαπημένου είδους ρούχου, αρκετούς μήνες πριν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάνει τα κρόσσια και τα φτερά (δες τη μακριά Bottega Veneta φούστα στην παρακάτω gallery) και τις μεταλλικές αποχρώσεις (ευχαριστούμε Νο 21!) λιγότερο επίκαιρες. Οι πιο hot τάσεις στις φούστες για το 2020 είναι εδώ και περιμένουν να τις υιοθετήσεις και να τις προσαρμόσεις στο προσωπικό, ενδυματολογικό σου ύφος και στην νέα COVID-19 πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε.

Συνδύασε τα 12 πιο fashionable στυλ φούστας -θα τα βρεις όλα παρακάτω- με ένα μονόχρωμο πλεκτό, ένα ανδρόγυνο πουκάμισο ή ένα minimal κορμάκι και δώσε σε αυτόν τον περίεργο χειμώνα το twist θηλυκότητας που του αξίζει!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να ξεκινήσεις με αθλητική διάθεση τη νέα εβδομάδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss