Facebook iOS: Τα έσοδα δεν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές

Το Facebook είδε τα κέρδη του να μεγαλώνουν μετά τις αλλαγές που έγιναν στο iOS αν και σύμφωνα με ανακοίνωση αυτό δεν έγινε για αυτόν τον λόγο.

Ο περιορισμός της στοχευμένης διαφήμισης που έφερε το iOS δεν φαίνεται να είχε σοβαρό αντίκτυπο στα έσοδα του Facebook. Το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο είδε τα έσοδά του να μεγαλώνουν κατά 56% σε ένα τρίμηνο.

Facebook iOS

Τα οικονομικά αποτελέσματα

Το Facebook ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2021, κατά τη διάρκεια του οποίου εμφάνισε έσοδα ύψους 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τα κέρδη είχαν, επίσης εντυπωσιακή άνοδο, σημειώνοντας αύξηση 101%, στα 10.4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι προφανές ότι η πρόσφατη απόφαση της Apple να δώσει στους κατόχους των συσκευών iOS τη δυνατότητα άρσης της παρακολούθησης της δραστηριότητάς τους για διαφημιστικούς σκοπούς δεν αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την οικονομική πορεία του Facebook, το οποίο είχε επιδοθεί σε μία καμπάνια πειθούς προς τους iOS χρήστες για τη χρησιμότητα της στοχευμένης διαφήμισης.

Αναφορικά με τον αριθμό των χρηστών του Facebook, μαζί με το Instagram και το WhatsApp, είναι πλέον 2.76 δισεκατομμύρια άτομα, τεράστιος αριθμός, εάν αναλογιστούμε τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων στη Γη που έχουν πρόσβαση στο Internet.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss