Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση με το εντυπωσιακό φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία ανάρτηση με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, που όπως κάθε ανάρτηση της έγινε αμέσως viral με χιλιάδες σχόλια και likes.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Σε διακοπές

Προς το παρόν, τα δύο αγόρια βρίσκονται στην Τήνο μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση.
Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει, παρά μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους πού βρίσκεται καθώς η ανάγκη της είναι να απομονωθεί και να ξεκουραστεί κάνοντας…ινκόγκνιτο διακοπές.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια είναι εξόχως εντυπωσιακή. Περπατά αγέρωσα μέσα σε ένα έντονο, φούξια φόρεμα και φορώντας πολύ ψηλά πέδιλα. Κυριολεκτικά λάμπει.

Η ανάρτηση

«Προχωράμε», έγραψε στην λεζάντα.
Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς, πάντως, το βρήκαμε όλο νόημα…

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την Φαίη Σκορδά

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (γενν. 1978), που είναι ακτινολόγος. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss