Φαίη Ξυλά: Το λέω με πολύ πόνο ψυχής αυτό, με στεναχωρεί

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιός Φαίη Ξυλά. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε βάρος του για απόπειρες βιασμού και γενικότερες κακοποιητικές συμπεριφορές σε συναδέλφους του.

«Είναι ένας άνθρωπος που εγώ συνεργάστηκα πολύ καλά μαζί του»

«Ο Πέτρος είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος αλλά δυστυχώς το ταλέντο δεν αποτελεί άλλοθι και δεν εξιλεώνει κανέναν, εάν έχει προβεί σε τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι ένας άνθρωπος που εγώ συνεργάστηκα πολύ καλά μαζί του. Αυτό όμως, επίσης, δεν εξιλεώνει κανέναν» τόνισε η Φαίη Ξυλά.

Φαίη Ξυλά: Οι φωτογραφίες της με μπικίνι θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό  - Έχει... αψεγάδιαστο κορμί | in.gr

«Και το λέω με πολύ πόνο ψυχής αυτό, γιατί με στεναχωρεί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Και το λέω με πολύ πόνο ψυχής αυτό, γιατί με στεναχωρεί. Είναι σαν να έχεις γνωρίσει την πολύ καλή πλευρά ενός ανθρώπου και να ακούς ότι έχει κάνει κάτι αδιανόητο» προσθέτει η ηθοποιός επί του θέματος.

«Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: Να αντιμετωπίσεις κάτι ή να σταματήσεις;»

«Μία πολύ δύσκολη συνεργασία που είχα την αντιμετώπισα επί τόπου. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: Να αντιμετωπίσεις κάτι ή να σταματήσεις; Πολλές φορές όταν το αντιμετωπίσεις και δείξεις τη διαφωνία και την αντίθεσή σου, μπορεί να περάσεις πέντε φορές χειρότερα από το να μη μιλήσεις και να φύγεις» σημείωσε η ηθοποιός Φαίη Ξυλά.

Φαίη Ξυλά: Η ηλικία, οι σπουδές, ο ρόλος στον “Έρωτα με διαφορά” και η  σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο | bestofyou

«Πράγμα που τώρα το θεωρώ λάθος»

Κλείνοντας το θέμα, η Φαίη Ξυλά ανέφερε: «Εγώ έχω μεγαλώσει στη γενιά που στο θέατρο μας μάθαιναν ότι η παράσταση είναι ιερή και δεν φεύγεις ποτέ από το θέατρο. Πράγμα που τώρα το θεωρώ λάθος».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss