Φάκελος Σεξουαλική παρενόχληση: Dustin Hoffman …και εσυ;

Ενός κακού μύρια έπονται, it never rains but it pours, misfortunes never come singly, bad things come in threes… Δηλαδή, από τη στιγμή που θα συμβεί κάτι κακό, ακολουθούν και πολλά άλλα (!).

Έτσι μετά τούς Kevin Spacey και Harvey Weinstein, άλλη μια προσωπικότητα και μεγάλο όνομα του Hollywood (και ηθοποιάρα!!), ο Dustin Hoffman, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη πριν από 32 χρόνια, το 1985 όταν ο ηθοποιός συνάντησε την τότε 17άχρονη βοηθό παραγωγής στην τηλεταινία «Ο Θάνατος του Εμποράκου», Anna Graham Hunter.

Με ένα (αρκετά μεγάλο) κείμενο της στο Hollywood Reporter δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το πως η γνωριμία τους στο σετ εξελίχθηκε για την ίδια σε εφιάλτη.

«Την πρώτη μου ημέρα στο σετ, μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια· το έκανα. Ερωτοτροπούσε ανοιχτά μαζί μου, μου άρπαξε τα οπίσθια, μου μιλούσε για σεξ. Ένα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του πρωινού του. Με κοίταξε και μειδίασε με νόημα, παίρνοντας τον χρόνο του… Κι ύστερα είπε: “Θα πάρω ένα βραστό αβγό και μία… ελαφρώς βρασμένη κλειτορίδα. Ο περίγυρός του ξέσπασε σε γέλια κι εγώ έφυγα άφωνη. Μετά πήγα στο μπάνιο και έκλαψα».

H Hunter, η οποία κατέγραφε λεπτομερώς την κακοποιητική συμπεριφορά του 80άχρονου σήμερα Hoffman επί πέντε εβδομάδες σε ένα ημερολόγιο το οποίο και έστειλε στην αδερφή της, συνεχίζει και γράφει…

«Σήμερα, όσο συνόδευα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του, έπιασε τα οπίσθιά μου τέσσερις φορές», έγραφε μέσα μεταξύ άλλων. «Τον χτυπούσα κάθε φορά, δυνατά, λέγοντάς του ότι είναι ένας βρωμόγερος»

Ισχυρίζεται επίσης, ότι στα γυρίσματα της είπαν να συμβιβαστεί με τη συμπεριφορά του και να «θυσιάσει» μερικές από τις αξίες της για το καλό της παραγωγής.

Φυσικά ο μεγάλος ηθοποιός, απάντησε στο κέιμενο της Hunter, ζητώντας συγνώμη. Και συμπληρώνει: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τις γυναίκες και νιώθω φριχτά για οτιδήποτε μπορεί να έκανα που να την έφερε σε άβολη θέση. Λυπάμαι. Δεν είμαι έτσι εγώ».

Για να δούμε ποιός θα έχει σειρά μετά……

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss