Φάληρο: Πυροβολήθηκε 2 φορές στο κεφάλι ο 16χρονος – Τι λένε γείτονες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η οικογένεια του 16χρονου ήρθε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο περίπου.

Βυθίστηκε στο πένθος η γειτονιά του Φαλήρου όπου έμενε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε σήμερα 2 φορές στο κεφάλι και κατέληξε. Ο 16χρονος κάλεσε το 112, είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια πυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του (για το οποίο υπήρχε άδεια) στο κεφάλι.
Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι μιλώντας στο Newsbomb.gr έκαναν λόγο για ένα ευγενέστατο παιδί. Ένας γείτονας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια τραγωδία, έχω σοκαριστεί. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήταν ένα ευγενέστατο παιδί. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω.»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 16χρονος πυροβόλησε δύο φορές, τη μία αστόχησε και την άλλη η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι. Το όπλο που χρησιμοποίησε είναι 9άρι, καθώς ο πατέρας του είναι στέλεχος σε τράπεζα και είχε άδεια οπλοκατοχής.
Η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο περίπου, καθώς ο πατέρας του 16χρονου ηταν στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τους γείτονες η πολυκατοικία είναι καινούρια και τα τελευταία χρόνια που κατοικήθηκε δεν είχε συμβεί κάτι.

Μετά το περιστατικό έφτασε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί είδαν τον 16χρονο με μια σφαίρα στο κεφάλι. Αμέσως, ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss