Father’s Day: Γιορτάζουμε τους μπαμπάδες με 6+1 υπέροχες beauty αγορές που θα τους ενθουσιάσουν

Παραδοσιακά κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, εδώ στην Ελλάδα, αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες. Ουσιαστικά, η γιορτή του Πατέρα καθιερώθηκε στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η πρώτη γνωστή περίπτωση εορτασμού της Ημέρας του Πατέρα έλαβε χώρα στο Φέαρμοντ της Δυτικής Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στις 5 Ιουλίου του 1908. Συγκεκριμένα, διοργανώθηκε από την Grace Golden Clayton, η οποία ήθελε να γιορτάσει προς τιμήν των 210 νεκρών πατέρων που έχασαν τη ζωή τους σε ορυχείο στην αποκαλούμενη «Τραγωδία του Μόνονγκα», η οποία έγινε στην συγκεκριμένη περιοχή στη Δυτική Βιρτζίνια, τον Δεκέμβριο του 1907.
Από την άλλη υπάρχει και η εκδοχή που λέει ότι η αμερικανίδα ακτιβίστρια, Sonora Smart Dodd, καθιέρωσε την Ημέρα του Πατέρα προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της William Smart, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.
Και αφού κάναμε μια γρήγορη αναδρομή όσον αφορά την καθιέρωση του εορτασμού της ημέρας του Πατέρα, εμείς έχουμε να πούμε πως αυτή η γιορτή είναι εξίσου σημαντική, όπως η γιορτή της Μητέρας. Γιατί; Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Μπορεί η μάνα να είναι μόνο μια, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους μπαμπάδες και όπως και να το κάνουμε και οι δύ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss