Φαβορί η Ρεάλ, αλλά έχει λογική το 1.93

ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ – Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τη Σαχτάρ Ντονέτσκ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions την ώρα που ψάχνει τρόπο να ξεσπάσει. Φιλότιμη και αξιόλογη η προσπάθεια των Ουκρανών ως τώρα στο γκρουπ. Ποντάρισμα στο 1.93.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί για την τρίτη αγωνιστική του έκτου ομίλου τη Σαχτάρ Ντονέτσκ (22:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24), θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού την Κυριακή υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Οσασούνα στη Μαδρίτη σ’ ένα ματς που είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά υπήρξαν στιγμές αδράνειας και τελικά η ομάδα από την Παμπλόνα ισοφάρισε με τον Κίκε Γκαρθία στο 50’ το γκολ του Βινίσιους που μπήκε στο 42’.

Με την ουκρανική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη για πέμπτη φορά την τελευταία διετία και τη Σαχτάρ τη σεζόν 2020-21 να έχει κερδίσει και τα δύο ματς, ωστόσο το ματς (2-3, 2-0) στην Ισπανία έγινε στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Πέρσι κέρδισε η Ρεάλ δις (0-5, 2-1).

Οι Ουκρανοί εκτός από φιλότιμοι είναι και εντυπωσιακοί ως τώρα. Κόντρα στη Λειψία στην πρεμιέρα έριξαν τεσσάρα (4-1) και έπιασαν τους Ταύρους απροετοίμαστους και στον ύπνο, ενώ επί πολωνικού εδάφους πήραν 1-1 με τη Σέλτικ σ’ ένα ματς που οι Σκωτσέζοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, αλλά οι Ουκρανοί έδειξαν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι πρωτοπόρος η Σαχτάρ με 13 βαθμούς ύστερα από πέντε ματς, στο +1 από τη Ντνίπρο που έχει ματς λιγότερο. Θα πάει και σήμερα με επιθετικές διαθέσεις και δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ διάθεση για συντηρητικό στυλ ώστε να καταστρέψει το παιχνίδι των Μερένγκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μόντριτς και Βάθκεθ επιστρέφουν, ο Κουρτουά όμως έμεινε εκτός για τη Ρεάλ. Η Σαχτάρ είναι μαχητική ομάδα, την ώρα που η Ρεάλ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ακόμα και όταν δεν είχε τον Μπενζεμά, δείχνει να είναι η σεζόν του Βινίσιους. Λογικός ο φαβοριτισμός των Ισπανών, αλλά δέχονται φάσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ως τώρα, ενώ τα 7/9 τελευταία ματς έληξαν Goal/Goal. Πιθανό να επιβεβαιωθεί και απόψε, αφού οι Ουκρανοί παίζουν με άγνοια κινδύνου και ανοίγονται. Στο 1.93 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντονέτσκ: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 22:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss