FC Not Alone: Καλώς ήρθατε στον πρώτο ποδοσφαιρικό σύλλογο ψυχικής υγείας | Sportdog Team

O Matt Legg εγκαταλείπει τις σπουδές του, «χτυπημένος» από την κατάθλιψη, όταν ένα τηλεφώνημα έμελλε να του αλλάξει την ζωή και να «γεννήσει» την FC Not Alone.

Το 2018 καταφθάνει και ο φοιτητής τότε, Matthew Legg, βρίσκεται στην χειρότερη φάση της ζωής του. Ο νεαρός, μην μπορώντας να βρει διέξοδο, νικημένος από τους «δαίμονες» του, παραδίνεται στην σύγχρονη μάστιγα, που ακούει στο όνομα «κατάθλιψη». Ο Legg, ένα παλικάρι, όπως όλοι, είχε χάσει την όρεξη για ζωή και έμοιαζε να είχε παραιτηθεί, από πολύ νωρίς, από το δικό του «παιχνίδι».

Τότε ήταν που, ο Matt έπαιρνε την απόφαση να αφήσει τις σπουδές του και να κλειστεί, επί μονίμου βάσης, στην μοναξιά. Πως θα ήταν η ζωή του Matt και που θα βρισκόταν σήμερα, εάν ο Ian McKenzie δεν είχε παρέμβει; Η παρέμβαση θυμίζει «θείο δώρο», ως άλλος από μηχανής Θεός, ο ξάδελφος του Legg, Ian McKenzie, έμελλε να προτείνει κάτι πρωτοποριακό και συνάμα διασκεδαστικό, με σκοπό να «σώσει», στην κυριολεξία, την ζωή του ξαδέλφου του, που την έβλεπε να «σβήνει σαν κεράκι». «Ας ιδρύσουμε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο», πρότεινε τότε ο Ian, κάτι που φάνηκε τρελό και ακραίο.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss