Φέντερερ για το θρυλικό αντίο: ‘Ήταν μία μαγική βραδιά, σας ευχαριστώ ξανά όλους’

ΦΕΝΤΕΡΕΡ

@2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε αντίο στα κορτ μετά από μία θρυλική καριέρα, μέσω ενός αγώνα διπλού στο πλευρό του Ράφα Ναδάλ για το Laver Cup, με τον “Βασιλιά” να ευχαριστεί όσους τον τίμησαν στο γήπεδο μέσω ενός ευχαριστήριου μηνύματος στο Facebook.

Μετά από 21 χρόνια τεράστιας καριέρας που εκτόξευσε το τένις σε άλλο επίπεδο, ο Ρότζερ Φέντερερ θέλησε να ρίξει τίτλους τέλους το βράδυ της Παρασκευής (23/09) μέσω της συμμετοχής του στο Laver Cup όπου αγωνίστηκε στο διπλό παίζοντας δίπλα στον μεγάλο του αντίπαλο στα κορτ, Ράφα Ναδάλ.

Όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στον 41χρονο Ελβετό καθόλη τη διάρκεια του ματς και η συγκίνηση ξεχείλιζε τόσο στα κορτ όσο και στις εξέδρες της O2 Arena, με τον ίδιο να ρουφάει κάθε στιγμή με υπερηφάνεια και να στέλνει ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” σε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο μέσω μηνύματος στο Facebook.

“Ήταν ένα μαγικό βράδυ χθες. Ευχαριστώ ξανά όλους τους παίκτες και όλους τους οπαδούς που ήταν εκεί για να μοιραστούν αυτή τη στιγμή μαζί μου. Σημαίνει τα πάντα για μένα”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο “Βασιλιάς”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss