Φιάσκο για την ταινία She Said

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Hollywood έχει κλωνιστεί εδώ και πολύ καιρό από τον Harvey Weinstein και το μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για εγκληματική σεξουαλική πράξη και βιασμό τρίτου βαθμού.

Η ταινία She Said σε παραγωγή Brad Pitt και βασίζεται στο best-seller των The New York Times, με τίτλο She Said: Breaking the Sexual Harassment Story, από τις δημοσιογράφους Jodi Kantor και Megan Twohey, οι οποίες ξεσκέπασαν τον διάσημο παραγωγό. Πάντως δεν πήγε καλά, μιας και με budget 32 εκ. δολάρια έκανε συνολικά 2,25 εκ. δολάρια, κάνοντας παράλληλα το χειρότερο ρεκόρ για ταινία που προβάλλεται σε πάνω από 2.000 αίθουσες μετά την πανδημία. Επίσης στην Ελλάδα η ταινία έκανε 1.530 εισιτήρια σε 48 αίθουσες.
Η Carey Mulligan είναι στον ρόλο της Twohey και η Zoe Kazan σε αυτόν της Kantor, ενώ παίζουν επίσης οι Tom Pelphrey (Mank, Ozark), Patricia Clarkson (The Green Mile, Shutter Island), Andre Braugher (Brooklyn Nine-Nine, The Mist), Samantha Morton (Minority Report, The Messenger). Η παραγωγή είναι από την Universal Pictures film, με το σενάριο να είναι από την Rebecca Lenkiewicz και την Maria Schrader στην σκηνοθεσία.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss