Φιλικό συμπερασμάτων για τον Λουτσέσκου κόντρα στον Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τσεκάρει τους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στη Super League στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (25/9)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (25/9) στην Τούμπα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων αλλά και εκπροσώπων των ΜΜΕ, τον Πανσερραϊκό σ’ ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου το συγκεκριμένο φιλικό είναι μια ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός θα τσεκάρει τον Ιβάν Νέσμπεργκ, που δεν έχει συμμετοχή και προέρχεται από μυικό τραυματισμό, τους Ράφα Σοάρες και Ζοάν Σάστρε τους οποίους βλέπει μόνο στις προπονήσεις, αλλά και τους Κουαλιάτα και Ρικάρντο που συμμετέχουν στα φιλικά του ΠΑΟΚ Β’.

Για τον Λουτσέσκου το σημερινό φιλικό απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει αν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές, που για διάφορους λόγους βρίσκεται μακριά από τις επιλογές, μπορεί να του δείξει πράγματα και να μπει στην εξίσωση των βασικών.

Το φιλικό αυτό πάντως δεν εντάσσεται και τόσο πολύ στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/10), με το οποίο θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή θα συνεχιστεί από την Τρίτη (27/9) και μετά, αφού αύριο οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν ρεπό.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss